Két óra héjon áztatás után, a cabernet sauvignon, már egész pirosas színárnyalatot ölt. Itt most már ízlés dolga, hogy tovább áztatunk, és ezzel tovább erősítjük a színt, vagy abbahagyjuk és lekapjuk a héjáról. Várjunk még egy órácskát!
Két óra héjon áztatás után, a cabernet sauvignon, már egész pirosas színárnyalatot ölt. Itt most már ízlés dolga, hogy tovább áztatunk, és ezzel tovább erősítjük a színt, vagy abbahagyjuk és lekapjuk a héjáról. Várjunk még egy órácskát!
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.