Borpaletta

Nagymama Cabernet sauvignonja

2017. október 18. 13:30 - Borpaletta

A cabernet sauvignon vörösbor erjesztése "teraszos műveléssel" történik, mert az októberi időjárás tökéletesen hozza a vörösborok erjesztéséhez ideális 18-20 °C-ot.

Ha melegebb, vagy hidegebb lenne az időjárás, mehetne be minden a pincébe, hivatalos, hűtött erjesztőtartályba.

22554732_128738977785259_3601117827928085_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borpaletta.blog.hu/api/trackback/id/tr5113015460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása